Psycholoog Heemstede

Psycholoog Heemstede – Hanneke Francken

Mensen en de relaties tussen mensen zijn fascinerend, ieder heeft zijn eigen verhaal.” Mensen hebben dan ook altijd mijn interesse gehad: wat ze beweegt, wat in ze omgaat en hoe ze zich tot elkaar verhouden. De studie psychologie was dan ook een logische keuze. Ik word blij wanneer ik mensen inzichten en handvatten kan geven waarmee hun kwaliteit van leven verbetert.

Als psycholoog heb ik veel verschillende klachten en hulpvragen voorbij zien komen. De doelgroep waarmee ik werk is breed: jongeren, volwassenen en gezinnen in de GGZ-zorg. Ook geef ik assertiviteitstrainingen, opvoedtrainingen en mindfulness aan groepen. Tevens ben ik verbonden aan Ra-medical (obesitaskliniek). Mijn eigen praktijk ben ik gestart in 2010. Hier behandel ik mensen met uiteenlopende mentale klachten, werkproblemen, relatieproblemen, gezinsproblematiek.en problemen met overgewicht.

Behandeling op maat

Het leven is als golven op zee. Je kunt de golven niet bedwingen maar je kunt wel leren surfen. Ieder individu is uniek en heeft zijn eigen verhaal. Ik help je graag bij het vinden van een persoonlijk evenwicht, knopen door te hakken en nieuwe wegen te bewandelen. Mijn werkwijze laat zich omschrijven als kortdurend, pragmatisch en oplossingsgericht.

Contact met psycholoog Heemstede

Als je klaar bent om aan de slag te gaan met je klacht, of je hebt vragen over de mogelijkheden. Neem dan contact op met Psycholoog Heemstede, ter attentie van Hanneke Francken.